Services

Webshop

ONLINE PRESENCE CREATION

ADVISER > SERVICES

ONZE EXPERTISE


Loungemark helpt op korte termijn de online zichtbaarheid van haar klanten maximaal te vergroten.

Naast operationele en structurele adviezen op maat bieden wij KMO’s en bedrijven vandaag ook een platform aan om op een snelle manier hun producten online te kunnen verkopen. Dit niet enkel om het hoofd te bieden aan de huidige economische situatie, maar ook om haar klanten mee te helpen uitbreiden/evolueren naar een groter speelveld.

 

In deze zoektocht naar opportuniteiten voorzien wij tegelijkertijd ook in een vervolgtraject en begeleiden wij onze klanten in de implementatie van dit onlineverhaal naar een gecombineerd offline-onlineverhaal.


We creeeren webshops voor allerlei sectoren en diensten. STRATEGY & PLANNING


Na een kort inleidend gesprek bepalen we wat de noden zijn voor het online actief zijn. 

Wat zijn de belangrijkste producten of productgroepen waarmee we van start kunnen gaan en hoe kunnen we webshop laten aansluiten bij de huidige website en of branding. We bepalen een tijdslijn en bespreken de opzet en financiele aspecten.


CREATIEOp basis van de input definieren we de schaal, worden shop adres aangevraag, back-end opgezet en betalingsmodaliteiten geactiveerd. In lijn met de branding creeeren we een eerste aanzet en zetten we een 20-tal producten online. Shop en betaling worden getest en met de klant doorgenomen.


OVERDRACHTNa finalisatie van de webshop en het definief publiceren zorgen we voor overdracht van gegevens, bezorgen we toegang tot de back-end en helpen we de klanten bij het aanmaken van bijkomende artikelen. 

Opvolging verzorgen we door regelmatig contact en hulp waar nodig.


CONCREET


  • Creatie van een webshop voor de eerste 20 producten
  • Lay-out in lijn met de huidige look en feel van de bestaande online aanwezigheid
  • Een overzichtelijk platform met een gebruiksvriendelijk productbeheer, orderbeheer en stockbeheer. Inclusief verzend/afhaalopties
  • Online betalingsmodule uitwerken inclusief maandelijkse rapportering (overschrijving/factuur/Visa/Mastercard/Bancontact)
  • Kennis en expertise om dit platform per klant te optimaliseren
  • Een transparant/gebruiksvriendelijk online systeem
  • Toegang tot de interface – onbeperkt aantal producten


IETS VOOR JOU? INTERESSE?


Contacteer ons en we bezorgen jou op korte termijn de nodige informatie.

Copyright © All Rights Reserved LOUNGEMARK